bilder

Bilder eller vad:P


mellandagsrea

Mellandagsrea! < eller hur skogen?;)
Kan inte förstå att jag paddla mig upp klockan 9,00 idag.. Jag mådde som en prins och sprang omkring och sjöng och dansade i Valbo.. Och insåg snabbt att alkoholen satt kvar sedan gårdagen! haha
Nej guud så trevligt vi hade. Mc-donken blev brunchen efter några timmars letande efter fynd.. Dessvärre kom vi inte över speciellt mycket kläder och grejs, men ändå=)
Är måttligt avvis på Lindskog som fick sin nya laptop idag, jag vill oxå ha en!!! Fyfan för dig;P

När vi kom tillbaka till vardagen satte vi oss och kolla på Grynet, äntigen;) "helt sjukt bra"
Och nu är jag hemma, så jag har spenderat heeela dag me kvinnan (Lindskog alltså);)

Va ut igår.. Satt och halsa sprit med Carro innan vi skulle ut eftersom hon inte klarar krogen utan sprit=)
Och alla som var på Hang loose igår vet att det var en riktigt vidrigt lång kö utanför, men roligt hade jag.. Fyfan va full jag blev!
Stackars Sander-Boy som kom för att umgås med ett sovande fyllo i natt.. Förlåt babe, men ja va så trött;P

Blev nog ingen "Arn" idag heller, ledsen kyckling...

Ps: Jag slår vad om att miss AngeClick är snorbakis idag och mår skit;) << tack för rabatten pullan;)

Twister

Såå, ännu en julafton avklarad=) Jag är så enormt nöjd och glad över mina presenter. Har fått det jag har velat ha (förutom en pippi-gul bil).. I och för sig ville jag bara ha "praktiska" saker till jag flyttar hemifrån och blir en "stor tjej".. Men vadå, jag fick ju ändå det jag vela ha;) Och jag är överlycklig!!!
Fick första säsongs-boxen av Desperate Housewives av AlexandUr;) Så nu är det "boxen" som gäller;)
Hans julklapp kanske inte var lika rolig, men det är tanken som räknas, vänta till 20-årsdagen så kanske du blir riktigt häpen;) hahah

Vi var hemma hos kusin på julafton, en massa kusiner och mamma va där;D haha!
Kusinbarnet fick twister och karaokemaskin, en sån där dansmatta och grejer, så det en ganska lyckad jul me en massa garv och tjoffs.
Det märktes att familjen var riktigt dåliga förlorare, riktigt dåliga.. haha

Ikväll blir det utgång verkar det som.. Måste träffa Alouki-fan-club innan dom åker hem;)

Sandra är fis-i-byx

Nu är jag alldeles slut!! Vaknade vid 1, väntade på att Alexander-kyckling skulle vakna å sedan drog vi mot ica för att handla=)
Pojken dumpade mig, så nu har ja gjort "janssons", lussekatter och knäck själv:P (lagom stolt)..
Mamma är påväg hem, så hon ska få smaka på mina mästerverk!

Huset framför brann igår, och mamma hade intressanta grejer som polisen ville veta av, så dom kom å plinga på dörren under mitt bakande, men töntig som jag är så öppnar jag inte dörren för främlingar. Speciellt inte när dom inte är klädda i uniformer. Så jag tassade omkring inne i lägenheten, och självklart hörde dom mig, men jag VÄGRADE öppna:P
Efteråt ringde jag mamma som då sa att det va polisen, och mamma hade förklarat att jag inte vågade öppna som sagt! HAHAHAA:D Dom hade till och med visat brickan i kikhålet, men inte såg jag det inte:P
Å nu vet dom att jag är en tönt;) haha!

Känns inte alls som jul.. Inte alls! Inte ens julbaket hjälper:o

För några år sedan, då vi bodde i radhus.. Så brann det hos en av våra grannar (dom i längan bredvid). Detta var dagen före julafton. Och nu händer detta: Att någon brinner inne två dagar före julafton.. Lite kusligt egentligen.. Ibland är det skönt att bo på andra våningen (specielllt när man är skit-i-byx som mig)..

Nä, nu får det vara nog.. Degen jäser och nu har jag inte tid nå mer:D
Simma lugnt gott folk!!
God jul


Köttbullar

Alla julklappar är införskaffade, alla utom någonting till morfar:/
Det är så sjukt svårt att veta vad karln vill ha och "behöver". Egentligen vill han ju såklart inte ha någonting (som dom säger varje år), men man vill ju ge någonting ändå..
Va ner på stan idag med "dröset";), ruskigt mycket folk och jag fick ingenting köpt.. Förutom julklappar som jag köpte åt mamma då hon är för lat för att gå på stan själv;-)

Va hem till mamma en sväng senare och käka pizza och stekte köttbullar=) Väldigt mysigt.. Det verkar som att det blir jag som får göra "jansson"(eller vad det nu heter) i år, trots att jag inte äter det. Men men, man måste väl ställa upp för laget! personligen skulle jag klara mig med köttbullar, potatis och prinskorv +efterrätt;-)

Morsans jobbarkompis, Fredde ringer mitt upp i allting och säger att vårat hus brinner:-o Lyckligt vis var det huset bredvid (Lyckligt vis kanske var fel ordval).. Grannarna snackar om att någon skulle ha brunnit inne och så, men jag vet inte jag.. Ambulanser, brändbil och ett flertal polisbilar stod ute på gatan å grejer..


Aja, idag känns det som att alla ska ut och festa runt, alla utom jag;-) Va ut me Foujan igår, men det var riktigt, riktigt tråkigt.. Så jag väntar till annandagen, när ja ska festa järnet me Linki-Link;)

pippi

image16

Jag är helt såld på pippi:P haha;D

Snyggingar

Ja.. man kan ju inte vara snygg på alla kort;) Eller hur ? haha

image10

julklappar

Weeehoo! Jag har "jullov":D:D
Planerar att gå ut på fredag, men alla e fatti-judas:D Alla utom jag, som är rik;) << om inte annat så hoppades jag på det.
Den här julen kommer bli skapligt dyr, julklappar är dyra, dyra dyra, dyra... Men jag vet att jag kommer göra folk glada iaf, så det känns bra ändå:D

Har tänkt lite på "kärlek" idag och lyssnar på gamla gyllenetider låtar.. Kärleken är skit engetligen! Inte själva kärleken, utan att människor blir sårad.
Man är kär i någon som redan har en respektive, man är kär i någon som inte vill ha en.. På något sätt blir man sårad.
Plus att känslan av förälskelse inte varar föralltid, är det meningen att vi ska ha distansförhållade för att få känslan varje gång man träffas?

Nä, nu känner jag mig riktigt djup;) Ska fortsätta tvätta nu, tvätten sköter sig inte själv;)
Inte nog med det så får ja tacos när ja e klar me tvätten(H) (jag är en 19åring, bor själv och som inte lagar mat):DDom som stod bredvid kommer vi inte ihåg, så dom skiter vi i;)^^

Sov över

Jag missade tentan idag, jag sov över:o Haha! Shit vilket bra ursäkt;)
Känns surt faktiskt, kändes som att ja verkligen skulle spika tentan, ja som va så jäävla bra å förberedd:D
Så idag har jag inte gjort ett smack, eller joo.. jag har pluggat matten=) << jobbigt när man kör fast dock

Jag har fått en ny idol idag oxå, Lars Winnerbäck.. Har aldrig varit nå vidare förtjust i honom tidigare, men har idag insett att han har en riktigt skön röst:p Tänk om han va snygg oxå-- shit vilken dröm;) haha

Likhet

JAG SER EN LIKHET;)
image9

fysiktenta

Hade tenta idag.. Kemi. Kändes som att jag var någorlunda förberedd iaf=) Kom frågor om saker som jag aldrig har hört talas om förut, och inte nog med det kom det frågor med konstiga "ord", och dom som känner mig vet att jag är värdelös på "svenska, konstiga ord".. Chansade bara, tyckte att de skulle vara lite pinsamt att fråga, så nu är det bara att hoppas:P
Men jag känner iaf att jag gjorde det bästa jag kunde, så jag är iaf liiite stolt=)

På måndag är det fysiktenta, hela fysikA.. Samma tråkiga shit som på Polhem, skillnaden nu är bara att jag har HELA kursen på ett prov;-)
Om jag klarar det ska jag sticka upp d i näsan på Dickie:P << Karln som va så sugen på att underkänna mig:p

Jag va upp på vinden idag och kollade efter gamla fysikböcker, och jag hittade mina fysikböcker från Steneberg:p Ganska roligt att läsa på omslaget faktiskt.. "KÅ" Förekommer ganska ofta:P HAHA
Inte nog med det hade jag skrivit en "sommarplanering" på insidan av pärmen:D Roligt
"Sandra 9b" << gamla roliga och underbara tider det där;)

Åker te Riga med mor på tisdag, trodde att jag slutade skolan den 17:de, men så va det tydligen inte.. Går till den 19, har mattelektioner som jag MÅSTE gå på, så jag får be Carro å annteckna eller så=) (om inte hon åker med till Riga vill säga).. Senaste gången vi åkte hade vi ju så jäääkla trevligt...
2 "pizzor" i Riga, Ljög stort om vår ålder och jag har aldrig varit så jävla full i hela mitt liv! (den du);)
^^ Carro, du har dåligt inflytande på mig;P

Självsäker

Gjorde nyss ett personlighetstest på "gp.se".. :

"Du väljer bekvämlighet framför mode, även om du gillar att klä dig snyggt, och är avslappnad och målinriktad som person. Du njuter verkligen av livet och kommer bli en mycket stark och självsäker person i framtiden."

^^ Allas svar verklar vara ganska lika, men ändå... weei, ja kommer bli stark å självsäker;) haha-------

Dagen har varit helt okej, vaknade upp av att Ange låg å skrek i telefonen, mumma på henne=)
Annars äre helt okej:P


Jag har till och med hunnit med att rita mig själv;

image8

HAHA

Jag garvar sönder mig varje gång jag ser den här reklamen, speciellt när grabben tappar glassen i slutet:D

fysik-labb

Känner mig så slö för tillfället, eller har känt så de senaste veckorna faktiskt.. Det känns så utmanande, man vet inte hur det slutar!

Sista fysik-laborationen imorgon, måste passa på att gå på matten med, nu när det blir lite mer avanserat:p Märke under lektionen idag att ja låg skapligt långt före vissa andra, men känner ändå att det läraren går igenom är någonting som man måste vara uppmärksam på. Men men, ja håller iaf planeringen;) (stolt som en tupp)

Får nattligt besök imorgon oxå, spännande;) haha!!
Får se till å handla hem lite frulle å grejer.. Skönt att man är ledig på onsdagen, så man kan ligga å dra sig i sängen heeela morgonen, eller hur då pullan;)

Nä, nu orkar ja inte skriva nå mer,simma lugnt

Grynet

Tjabba-Tjena-Hallå!

Gick miste om Grynet idag, igen. Va hemma hos Lindskog, min sköna å kolla på idol.. Säger bara det att Marie va en vinnare från allra första början:D Å bara så ni vet så var det Lindskogs och min röst (2st) som avgjorde det hela;) HA, den ni!!
Meningen va sedan att ja skulle få kolla på hennes Grynet-film, men kvinnan var dock för trött! Fick erbjudande å sova kvar, men där gick gränsen pullan, jag går inte upp kl 7 på en lördagmorgon i onödan;P

Har precis blivit tomt hus här, bror och hans "kompis"(moahaha) va här å spela, roligt för dom:P Men nu är det bara jag=) Funderar på att lägga mig i ett härligt, varmt bad med hallonskum=)

Imorgon ska jag ner på stan och yra omkring, tänkte köpa lite klappar.. Har fortfrande problem me va morfar, brorsan å Dicken ska få:p
Jag har köpt den bästa julklappen någonsin till mamma oxå.. Hon kommer bli sååå glad;)

Nä, nu lämnar jag er gott folk!!
Saknar dig underbara!!

nyklippt

"Nyklipp och grann". Så tror jag iaf att frisörskan tyckte;) Haha
Jag och kära moder va och klippte oss idag >> morsan gråa hår och mitt råttfärgade hår kom fram:P
 
Livet går framåt, har två tentor innan "jullovet" och sen börjar jag nästa år med en mattetenta.. Annars händer nog inte så mycket i livet, skulle ha åkt te sthlm i helgen som var, men så blev det inte:s men men


Simma lugnt

RSS 2.0