15.15

Nu sitter man här.. Skolan börjar om några timmar (15.15) och jag var nära att åka iväg redan nu. Buss till Skutskär, buss till Tierp och till slut Upptåget till Sthlm. Skulle komma fram till Haninge typ 14.15, men om ja väljer tåget från Gävle som går 12.30 kommer ja fram till Haninge typ 15.20.. Så så får det bli! Orkar inte byta en massa bussar och kanske betala för två resor bara för fem minuter. Känner mig inte på humör för det=)

Men då är frågan: vad ska jag göra nu då?
Karln jobbar natt, så han sover (blir gnällig om man väcker han), TV-programmen är värdelös vid den här tiden och sonic får jag bara psyk på!
Stackars mig vilka bekymmer=)

Igår tog vi en sväng till Sthlm och Uppsala när vi var ledig. Gick på Newyorker i Uppsala och köpte en jacka.. Och sedan vidare till naturhistoriska och cosmonova. Såg "svarta hål". Helt okej, fast det kändes inte som att det var nå nytt... Blev helt snurrig i huvve och magen vände sig ut och in med alla hål, färger och grejs.
Meeen, det var roligt att göra nånting iaf, jag hade riktigt trevligt. Inte varje dag man är i Uppsala:p

Hellboy

Ledig idag. Känns finfint:p
Problemet är bara att jag inte orkar göra ett skit. Jacka har ja inte köpt än, känns som att det blir vinter- istället för höstjacka. Även om ja vill ha en höst.. Aja, det visar sig.

Pratades om att vi skulle åka till Uppsala idag (bio),
men hittar inte Hellboy på SF's hemsida, så det sket sig oxå. 

 

Hade KS i kemi igår, kändes helt okej. Var meningen att jag skulle ta tolv-tåget hem, men ja blev lurad!! Tjejerna i klassen sa att vi förmodligen skulle få tillbaka matte tentan på mattelektionen.. Istället i höjd med rasten fick ja reda på att resulatet fanns på hemsidan, surt.
MEN när ja nu kollade hemsidan fanns det inte alls, skitgrejer. Så jag satt kvar i skolan 1-2 timmar i onödan plus att ja fick ta ett-tåget hem. Nu är ja besviken:p


musicJason Mr az....

Jöbba

Jobba, jobba jobba=)

Var riktigt seg i onsdags, trodde att jag var ledig... Satt och plocka lite och rensade lite papper på köksgolvet när chefen ringde och frågade var ja va (17.00). Jag skulle tydligen jobba 17-tv. Hade inte en aning om det, trots att ja hade skrivit upp det i almenackan.
Jaja, men nu blir det iallafall jobba ons-lör och ks på måndag, än så länge iaf. Har sagt att jag ska skriva ut mitt schema och lägga det på växeln, men jag får ju aldrig fingrarna ur... som vanligt.

Var i köpis idag, på jakt efter en kappa medan Christian klippte sig.
Kom hem med två läsk och en reflex-lampa till hundens halsband, känns bra;)

Bingolotto

Otippat att få sms mitt i natten;)

Var ner till skolan igår och gjorde en mattetenta. Kändes helt okej, kan inte klaga.. Har inte orken att klaga.
Christian är ledig imorgon och jag jobbar kväll, så idag när han slutat ska vi passa på och umgås lite --> dricka te och kolla på film. haha. känns att man börjar bli gammal
På tal om gammal: Vi spelade bingolotto i söndags. Många tycker att det bara går utför, MEN... Jag vann ju 100spänn som innebär två nya lotter till på Söndag. Haha

sexigt

Ny dag, nya äventyr... Eller hur Linda?;)

Var på inflyttningsfest igår, trevligt trevligt... Träffade Ange (var ett tag sen nu) och det var riktigt roligt.
Har funnit två bilder på mig själv sen igår, men denna gång lägger ja inte upp dom... Visserligen är man alltid snygg, hur man än gör till sig, men jag vill inte att någon ska börja hata mig och bli avundsjuk på min snygghet.. HAHAHAHAHAA.
^^ märks att man hängar med Christian --> man blir som man umgås:o

Idag blir det en slapp kväll med Morah.. Ska plugga inför tentan på tisdag tänkte jag..
Funderar på att tvinga ner Christian på stan imorgon och kolla på en ny jacka oxå, latarslet som ja är får jag aldrig fingrarna ur arslet och gör nå nyttigt:p

Kvällen blir inte bättre av att Linda sitter å försöker skicka en massa "sexiga" bilder på msn heller, haha..
Helt störd människa:D

Affärside

Torsdag idag..
Trodde också att jag skulle få fira min lediga helg med att gå till tandläkaren på söndag men ICKE, Tur att jag kollade en gång till. Blir den 18 november istället..
Gillar inte tandläkaren ja.. Det gör ont, luktar illa och låter illa.
Tandläkaren är som en fetich... Man betalar för smärtan lixom, vilken jävel har annars råd att gå till tandläkaren och öppna munnen för över 500 spänn?
^^ fick mig att en en gång tänka på "generation fett"^^
Vad tog dom? 300dollar för en timme? I och med det har JAG kommit med en affärside... Någon som vill känna en lättviktare för 2000kr/tim? billigt och bra!!

Hiv

Har börjat tänkt lite på HIV.. Läste tidningen och såg att hiv blir vanligare här i Sverige! Ganska läskigt faktiskt.. För mig och för säkert många andra "förekommer inte HIV eller AIDS i Sverige", det känns helt enkelt inte om att det hör hemma i det här landet.
Blev tvungen att läsa på Wikipedia och någonting som jag reagerade på var:


Klassificering

Det finns två kända HIV stammar, HIV-1 och HIV-2. HIV-1 var den första som upptäcktes och kallades för LAV. HIV-1 är mer virulent, sprids lättare och är orsaken för de flesta HIV fallen i världen. HIV-2 är mindre smittsamt och är begränsat till väst Afrika.Smittorisk
Undersökningar har visat att smittorisken vid ett vaginalt samlag är 0,05% (5 av 10 000) för män och 0,1% (10 av 10 000) för kvinnor. Vid oralt sex utfört på en HIV-positiv man är risken 0,01% (1 av 10 000) och omätbar utfört på en HIV-positiv kvinna.

Smittspridning
HIV smittar via blod, sperma, bröstmjölk och slidsekret. Det finns dock inga belägg för att det skulle kunna smittas vid kyssar, även om HIV-virus har upptäckts i saliv.

HIV kan smitta

  • genom oskyddade anala, vaginala och orala samlag,
  • via återanvända kanyler,
  • från en gravid kvinna till hennes barn under graviditet, förlossning eller amning och
  • via blodtransfusioner och organ- och spermadonationer.

HIV i Sverige

I Sverige beräknas ungefär 4 500 personer vara smittade av HIV år 2007.


Nyanmälda fall 2007

År 2007 var det år som flest nya fall, 541, upptäckts sedan diagnostik blev möjligt 1986.

178 personer smittades i Sverige. 41 personer var bosatta i Sverige men smittades vid besök utomlands. Av de anmälda har ca 50 % smittats i länder med hög förekomst av hiv före ankomst till Sverige.

(http://sv.wikipedia.org/wiki/Hiv)

Tycker att det är konstigt att HIV inte smittas via kyssar, trots att man har upptäckt det i saliv:s


Jobba

Idag är en ny dag. Händer inte så mycket, börjar jobba om 2,5 timmar=)
Var riktigt segt igår, ändå slutade jag 03 istället för 04. Aja
Ska ner till Sthlm på måndag, skriva lite KS och grejer
Nu ska ja forstsätta kolla på "stjärnor på is"

Sliten?

Tackar för inlägget Anna:p inte varje dag man hör av dig:/ Men hoppas att det blir ändring på det=)

Känner att jag är en aning små seg idag.
Åkte till Sthlm 05.30 igår, var i skolan i några timmar och hälsade sedan på Carro. Självklart ska pendeln krångla när jag är där nere, men men.. Kom hem till Gävle till klockan 22,30 och sedan vidare till Sätra till kl 23,00.
Sedan var det bara att äta och lägga sig för att gå upp och jobba idag (07,00-12.00).
Imorgon blire 7-17=)
Skulle ha jobba samma tid på fredag också, men jag tackar Monah så hjärtligt att jag slipper och jobbar natt istället!!!
Skönt att det finns folk som ställer upp på en!

Nu sitter jag och kollar lite halvt på "Generaton fett"..
Jag respekterar alla sorters arbeten och tycker absolut att "pengar är alltid pengar", men...
Vad är detta? Har aldrig sett på maken. Jag vet att det finns dom som tänder på att se människor äta osv... Men vad får man ut av att betala för att blir mosad av en stor kvinna?


Sola och hundvakt

Måndag.
skulle egentligen åkt till Sthlm idag, men jag väntar till imorgon. Ska göra en fuling och ha labb med en annan grupp..
Min grupp har labb på torsdag och vi ska lämna in labb-rapports-rättningen imorgon=)
Nu har jag iallfall hitta på vad min labbkompis hette och fixat decimalerna B-), så jag är nöjd och tycker att jag borde få komma imorgon.

Idag ska jag ner och sola med Linda, treviligt trevligt.. Är inte varje dag man träffar folk.
Ska försöka hinna träffa Foujan innan hon åker hem oxå. Hon skulle åka vid fyra om ja inte minns fel.
Inte nog med det ska jag plugga och vara hundvakt idag (sällan). Har inga problem med att umgås med vovven, och inte heller att vara på Brynäs.. Anledningen till att hunden inte får vara själv är att hon käkar sönder bandaget på tassen.
När jag och Christian kom till hem till mamma igår hade hon käkat söder det, försökt att gömma "bevisen" mellan hennes filt och soffan och lämnade blod-"pluppar" efter sig när hon gick...


Bild på Morah tagen från www.hexenhouse.se

Bio

Ny dag, nya äventyr..

Var ner till Sthlm igår för att hämta hem en labbrapport i kemi som ja skulle rätta-->
för några decimaler och "ta reda på vad labbkompisen hette".. det var ungefär dom felen jag hade. Tänkte ändra allting när jag var i skolan, men dom hade tömt ut alla datasalar som skulle flytta till Flemingsberg förutom en som var upptaget.. OCH biblioteket var inte öppet. Kul
Åkte från Gävle halv sex på morgonen, var i skolan i ungefär 15-20min och kom hem halv två... Roligt när allt strular lixom

Igår var vi på bio, ..
Den funkade väl när d regnade:p
Ikväll ska jag vara hundvakt, trevligt sådär på en lördag... Men vad gör man inte, har ändå inte bättre för mig=)
Morsan och Christian ska jobba, så då blir det bara jag kvar. Ska sitta på Brynäs och häcka
Hunden har skurit sig i trampdynan när hon spang på T-udden.. Inge bra där inte:/


RSS 2.0