Uppivarv

Full rulle hela helgen.
Jobba natt fredag, grilla å krogen lördag och grilla i hemlingby idag.
Är trött som en pudel men kan ändå inte sova. Känner att jag är uppivarv men kroppen vill bara vila å grisa i sängen.
Snart äre midsommar och mördarveckan närmar sig... Ser inte fram emot de ska jag säga

Morfar

Vad ska man ge till morfar när han fyller år?
Ingen idé att de materiella grejer, för han som alla andra behöver inte ha någonting.. Och om han så behöver någonting så måste han promt välja själv för att blir nöjd, och då får man inte pilla in handen för betalning...
Fan va svårt det är... Yrar mellan att åka väg och käka någonstans eller bara köpa med en torr äcklig tårta på fika...
Hmm, ja å brorsan snacka om Engeltofta.. Nackdelen är att de svider i plånkan, men va gör man inte? Karln fyller bara en gång om året, plus att han inte varit utåt de håller på flera herrans år.
Vet inte heller om det är handikappvänligt där eller ej....

Svårt dehär...


Sällan

Mycke har hänt, mycke på gång.. Har haft världens krig på jobbet... Lite till så hade de blivit riktigt krig, men men. Allt löser sig;)

Var med Dani & co till gavlis idag. Unikt hur dom där tänker (åter igen). Hon skulle hämta ut nyckeln till nya lägenheten.
Nycklarna hade tydligen inte kommit in så vi drog till ÖB och käka på donken till dom ringde upp och sa att dom hade bytt ut låset och att gavlegårdarna hade varit där för att se till att de va städat.. "jo tjena"
Dom  som bott i lägenheten tidigare hade bara stängt av kyl/frys och dragit (tur att de bara va ett frysfack som låg på golvet och flöt)..
tuggumi på väggarna, trasiga dörrar.
Och inte nog med det så hade gavlis lovat (tom när vi va där och vänta på nyckeln) att toalettstolen var utbytt (den var svart), men de va den såklart inte.
För att städa själv skulle hon få 700spänn i reducerad hyra...
Nu hare slutat med att hon vet inte när hon får nya tapeter, dom KANSKE kommer och städar på torsdag och toalettstolen ska komma om 3-4dagar.Snyggt när man har betalat hyran..
Tycker synd om henne.
Men vad förväntar man sig? De e GAVLEGÅRDARNA

RSS 2.0