Here we come babe!!


Humor


PIZZA

Nu blir det en romantisk pizza från ATA.... Weeho

HmmmLagom lack jag blev när jag hörde om dehär på nyheterna igår.. Dom inblandade visste precis vad dom höll på med!! Att dom jävlarna sen ska få sänkt straff och att 14-åringen blir utan skadestånd är förjävligt.
Hon var inte med i hovrätten, so? Hon kanske inte klarade av att se dom igen, kan väl inte tänka mig att man lät henne sitta avskilt från dom andra och undvika ögonkontakt?
Hon berättade inte allt bit efter bit på en gång i förhöret med polisen och det ska påverkas?
Snälla människor, hon är förståndshandikappad. Även om det inte syns eller hörs så är hon ändå det. Och skitsamma i vilken grad, ett handikapp är ett handikapp!!

TACK!!

Det blev ingen bil men jag fick blomster iaf=) -bud;)
Å nu är det såhär att folk är så dålig på att undanhålla saker så jag vet precis vilken det är som har skickat;) Jag läser dig för lätt... TACK TACK:D
Kunde inte knäppa något kort men men=)

Dagens planerTänkte hämta ut mitt pass...
Och åka till VALBO=)


Ja, juste.. Å tvätta (Y)
Nurååå!!

Sov till 18,45 idag.. GRYMT skönt. Bra många år sen sist kan jag säga...
Just nu är jag trött som ett as, men jag vet att när jag kommer hem vid kl 07,00 kommer jag vara pigg som en smurf klädd i bananskal..
Väntar fortfarande på att någon ska köpa bilen åt mig?? Ja menar.. Du har fått en hel dag på dig;) Tsss
Kanske någon som nappade på min kontaktannons för något år sen??http://heggih.blogg.se/2009/september/kontaktannons.html#comment
Alla hjärtans dags presentDen här fast gul vill jag ha i
alla alla hjärtans dags present.. Tack<3Spåren leder hem till mig...


Morsans colaflaska AKA groggvirke gick sönder i resväskan. KUL -not-.. 2liter

Kommer snökaoset?

Helvetes skitväder!!Någon som kommer ihåg?? FYFAN


JyskVill ha!!


Nya skooor

Nu var passet fixat och klart. Kommer väl få meddelande om några dagar. Fick se bilden och jag kan ju erkänna att jag inte kommer springa omkring och visa upp passet. Ruskigt risig bild, haha!!
Passade även på att springa lite på stan så jag fick med mig ett par skor hem så nu kan ni som klagar på mina Adidas-skor käka gul snö för nu har ni ingenting å klaga på!!!


Favvis i repris!

       
försök 1           försök 2              försök 3Gick inge bra;D

restaurangchansen

Nu blir det två dagars Navelpill=)
Sitter hemma hos morsan nu så får väl se om man blir sjuk eller inte, *hoppas på inte* ;)
Har farit långt för att komma hit för å pressa bullar kan jag säga!!

Förresten..

Hmmm... Två korvar med bröd för priset av en på Ica maxi... Haha


Godmorgon

Godmorgon!!
Jag är alltid lika snygg, fräch och trevligt på mornarna.. Fråga vem som helst lixom! En riktigt morgonmänniska!;)
Somnade som en stock i fredags så men inatt hade jag mindre tur. Hatar de! Lägger sig i sängen och hur man än vrider och vänder så slocknar man aldrig. Jag blir rastlös när jag inte kan sova.

Hur som haver så var vi på Buddys på nyg i veckan. Raggade restaurang men det var fan fullt överallt. Men jag kan säga att det smaka helt OK. Klart godkänt! Kanske inte kan jämföras med "pubar", men vi klagade inte. Prismässigt var det helt okej bra:D


.. Och en riktigt söt unge!


Så jävla grym!!
Våldtäktskondom

Våldtäktskondomen...
Undrar om någon verkligen har testat den? Kan ju tycka att det är väldigt smidigt när det sitter som "krokar" i den så våldtäktsmannen måste skaffa hjälp för att ta bort den.
Men samtidigt skulle inte jag välja att springa omkring med en kondom uppkörd i pullan "utifall att". Jobbigt att vara så orolig lixom?
Huah! säger jag bara..

Virus!!

Yallo!!
Smidiga-Berit (som man även kallar sig) var smart nog att gå in på den där Kissie's blogg på jobbet.. SNÄLLA my children Don't Do It! Fick sånt där fakevirus som vill att man ska köpa virusskydd.. PINSAMT å ringa till supporten och be om inloggdet sådär en fredagskväll! Haha, fy va PinO;)


Skydda fr virus med kondom;)

RSS 2.0