Nya shoes

Va ner på stan å köpte skor igår...

<< Lika skor men anna färg.
Den som skratta åt mig när jag skulle bli hurtig va? Har aldrig varit intresserad av att röra på mig men nu märker man att det bara växer och växer runt magen;D
Gjorde knäböj för någon dag sen och har fortfarande träningsverk (4 dagar?).
Det var sista sommarkvällen igår, tror jag? Vela se Lasse Berghagen men efter att en brudfan stått på scenen och skrikit i säkert 10min gick vi därifrån.
^^, inte nog med det, (måste berätta).. Maxim såg nästan till så jag blev påkörd av en cykel igår!! >> Dom har satt upp nå Rånock-festivals-shit på Rådhustorget å det stod två tjejer och tränade inför, förmodligen ett pole dance uppträdande.. Lyckat, HAHA 

"Snygga" hus på Strandvallen

Sitter å har jättemycket å göra och kollar som vanligt på Hemnet´s hemsida.. Tycker att husen på Strandvallen är så ful. Åsså går huset för runt 2195000:-


Bridesmaids


Va på bio med Lindo-Ling igår^^ Bra film där, rekomenderas. Hade inga förväntningar av filmen eftersom jag inte hört någonting den så det var bara positivt!!


Gröna Lund

Det börjar dra ihop sig nu. Dom som inte följer med eller skiter i å engagera sig får skylla sig själv, är ingen reseledare!
Skönt å få komma bort fr Gävle lite.
Drar iväg till Grissle på torsdag, om folket vågar släppa tyglarna så ska jag förhoppningsvis lära mig segla, om jag inte ligger i fosterställning och spyr i en hink. Sist vi var på Eckerö visade det sig att jag har blivit så pass gammal så jag blir åksjuk;)LANDSFÖRRÄDAREN - ANDERS JALLAI

Ännu bättre än den första!!
Helt ärligt..
Väntar bara på att böckerna ska bli film, om inte annat till nästa bok kommer! Vilken stjärna! Kan tänka mig spänningen på filmduken..
Allt från mord till spioner, hemligheter, romanser, mördare osv osv. Landsförrädaren var en passade titel. Anton Modig ska försöka få reda på vem som mördade Olof Palme.
Nästan så man börjar tro att boken är verklighetsbaserad.

SÅLD!

http://heggih.blogg.se/2011/june/spionen-pa-fra-anders-jallai.html#comment < första boken

För Norge...

Idag har vi tänt ljus och haft en tyst minut på jobbet. Hela systemet va still i 1min prick klockan tolv,
allting va bara tyst!!


RÅTTAN!!

Det är en råtta som har sprungit omkring utanför jobbet sen förra året, vi märkte av den första gången när han smekte Tessan på bena en dag. Efter det har vi sett den lite då och då och trots anticimex varit här så vägrar den försvinna..
När jag & Maxim stog ute och blossa idag kom den djäveln igen och Maxim flög säkert två meter upp i luften, moahaha!!
Jag lovar att råttan är 5meter lång och 2meter bred:o


Feting-råtta


...

Läser GD, Arbetarbladet, Expressen, Aftonbladet osv osv.. Allting är helt overkligt. Men den här dagen skulle väl komma? << det händer skit överrallt nu för tiden..

---

Förresten, såg på Aftonbladet att en snubbe på 29 bast har blivit Storbritannens yngsta morfar?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13362237.ab


Oslo

Sitter och kollar på nyheterna nu och ser vad som hänt i Oslo... Riktigt skrämmande, skadade människor och förstörda byggnader som ryker.. Var det regeringskansliet? Eller vad var det? Sak samma så är det helt sjukt. Vem trodde att Dehär kunde hända i norden? Iofs har det sprungit omkring hottentottar i sverige också, men ändå. Tydligen många explosionerna! Snart händer det väl i sverige oxå? ......... Men det sjuka är att sånt här händer i och runt mellanöstern dagligen

SexymAAAn!

Någon som såg Ullared igår på kanal 5? Jag såg min drömkille!! <3


bergochdalbana


Åska hela natten lång

Vakna vid sex imorse och va så äckligt grisigt trött. Ställde mig i duschen och var nära på att somna:o Sved som ett ashål i ögonen men i kroppen var jag pigg som en lärka.
När jag kom till jobbet stod nattelefonisten utanför, helt förstörd. En annan fattade ingenting.
Hon frågade om jag fick sova mycket i natt och flinade.. Tydligen har det varit ett jävla väder med åska och skit?
Stackarn, hon är så nedrans rädd så i vanliga fall vägarar hon svara i telefonen när det åskar men när man sitter själv har man inge val. Hon hade suttit och grinat kunderna i örat=(

Har inget minne av natten eller nå ljud, men hjärnan kanske låg på helstpänn, va vet jag?

Väntar..

Sitter på centralen och väntar på miss.D nu.. Efter mycket om och men så blev de stan dag. De va snack om långsand, engesberg, furuvik och hemlingby men ingenting föll i oss i smaken så vi får se vad dagen har att ge. Vi har iaf bestämt att vi ska till grönan i början av augusti iaf:) ska försöka dra ihop några stycken.. KUL KUL! Blev ju inte så mycke semester för en annan i sommar så man får passa på å hitta på grejer när man är ledig:)

Less?

Hur blev det såhär? Meningen var att jag och Drutten skulle ligga i solen å dricka paraplydrinkar, men va hände? Blir så less på människor som går hela vägen så dom tom ringer till jobbet för att kolla om man jobbar eller är ledig! Anta att jag är ledig och tillgänglig dagen före? Och inte nog med det, tycka att man ska ta ledigt för deras skull! Fult gjort, fult, fult, fult! Nu får jag inte ens bestämma var jag ska äta! Varför går man så långt egentligen? Inte så konstigt att man skiter i att höra av sig och känner att det är jobbigt när man ska träffa människorna. Det är inte okej. Fyfan va irriterad jag är, Hua! De är tacken för att man försöker vara snäll och ställa upp det(Y)

Varför?

Varför, varför, varför? (någon som tar åt sig?)

Okej att det regnar (lagom) när man sitter i bilen, vid köksfönstret, på en camping osv osv. Men varför det regna annars? Min cykel e pissblöt, det är översvämning (som alltid när det regnar) på Beckasinv och självklart har det redan blixtrat och snart kommer väl åskan oxå?! Inte okej när man sitter här själv:o << utöver det är åskan helt okej.
Tycker synd om dom små liven som inte vågar prata i telefonen när det åskar:x
Men imorgon skulle det bli bra väder? Hoppas på det iaf!!


Pitbull


Sandra-stuk=)


Sara Varga - Spring för livet

Du säger att du har förändrats
Att du aldrig menade att slå
Du säger att allt har förändrats
Om jag ville, så skulle jag förstå
Man skadar inte den man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Jag lever med mina minnen
Och sår som ingen kan se
Jag lever med mina minnen
Försöka glömma är ingen idé
Man skadar inte om man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det inte värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå

Du skadade hela mitt väsen
Du sa att jag alltid gjorde fel
Du klagade på hela mitt väsen
Tills jag inte längre var hel
Man skadar inte om man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det inte värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå

Och jag älskar livet
Det får du inte ta ifrån mig
För om nu hat är motivet
Så finns där inget hat hos mig

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det aldrig värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå


Inte många som tänker på vad hon egentligen sjunger.. Vet inte om man ska tycka om låten eller ej, tragisk ju:o

Jag kräver!!

Duu... Förväntar mig en souvenir när du kommer hem från Amerika CarolinE H-ström

   
 


Jack Sparrow


Låten börjar efter ca 30sek


"Bättre att gråta av sanningen än leva i lögn"

Jöbba jöbba jöbba!!

Har varit en väldigt givande dag. Uppe vid ett och tvättat precis ALLT! Eftersom jag hänger alla kläder (förutom lakan, handdukar och dyl) så doftar det sommaräng i lägenheten. Tråkigt att vara allergisk mot allt som luktar gott bara, man får ha samma gamla blåa Comfort-flarra år ut och år in.
Under maskinerna passade jag på att slita lite i förrådet också, har nu insett att jag har en liten "thing" för kartonger... Skokartonger, plattångkartong, surround systems-kartong, dammsugarkartong osv osv. Det tog inte slut. Förstår ni hur mycket plats jag fick efter jag hyvat allt det där? Jag fick en hel garderob i sovrummet nu när skokartongerna är borta=)
Hittade väldigt mycke grejer i förrådet ^^

Lurendrej

Å ett tredje inlägg nurå när jag ändå håller på....=)

För ett tag sen "koppade" jag ju bilder från brorsans första lägenhet som Moncan sålde iväg för att Micke skaffat barn..
Morsan visade precis att lägenheten låg ute på blocket igen men nu vill den som äger lägenheten hyra ut den och han har verkligen slagit på.

Fakta enligt annonsen
Boyta: 46m2
Antal rum: 1,5 rum
Månadshyra: 5000kr.


Ren fakta
Boyta: 42m2
Antal rum: 1 rum + sovalkov
Månadshyra: 2200kr.

^^ Vilken ful jäkel:p Tecken på att folk försöker lura en? 5000 spänn för en liten etta på brynäs? Är det verkligen någon som går på det där? För att han ska slippa betala av lånet själv

http://heggih.blogg.se/2011/may/finbesok.html   << inlägg
http://www.blocket.se/gavleborg/Stor_och_rymlig_1_a_pa_brynas_uthyres_34821431.htm << nya annonsen på blocket


Existensminimum

Linkan var förbi igår.. Det var över ett år sen sist och vi drog till men en cola (som vanligt) å satt å snacka skit i flera timmar. Har saknat människan, de e 14 mil emellan nu. När ja flyttade blev det första 1,4km. Men när människan väljer att dumpa underbara Gävle blev det 14mil ist.
Vi kom fram till att vi skulle testa på att leva på existensminimum i en månad. Linkan som student i Västerås och jag som arbetar i Gävle.

Så om man räknar med man får 3000 kr att leva för i månaden när räkningarna är betalda så får vi 750kr att leva för i veckan och 187,4kr/dag.. Egentligen låter 200 spänn om dagen ganska mycke... Vi kanske ska dra ner lite? Kanske 75kr om dagen? Vet att Linkan inte kommer klara av det, men förhoppningsvis gör jag det...'


Hur mycket får man i bidrag egentligen??.. Men kul var det

Men nu va det längesen!!
Har hämta lagom mycket sen sista..
Drog en heldag me jobbet i Dalarna igår för å "lära oss hitta", jag lär säga att det var grymt lärorikt och såklart, "unika" som vi är så blev vi tvungen att va snäppet värre än dom som åkte förra veckan me "limmon" (långvolvo).
Hellens karl har ju sin Pontiac står hemma i Barkhyttan så vi blev ju tvungna...


Bara för att vi är unik


... Valde att låna ut min hårsnodd till chauffören.. Å såhär gick de


FFF


I brist på annat??


Rastlös, uttråkad?

Nämen...
Har jag hört rätt? Kommer det regna hela helgen? Känns bra att Gud (som jag tror på) står på min sida den här helgen. Eftersom jag kommer sitta inomhus me mitt te och härligt sällskap (Ejan halva dagen) så känns det bra bra.
Jobbigt läge om det ändrar sig å blir finväder, men jag känner ändå att jag har haft det bra under min ledighet, så jag kan ge er det;)
Just nu funderar jag på om jag ska gå ut å röka min fimp eller om jag ska värma lite te? Känns som att jag har mycket att göra? Ganska lugnt nu, första gången på fem timmar..

Börjar bli lite rastlös också..


RSS 2.0