Våga vägra ConverseNu ska jag gå igenom varför man INTE ska använda Converse..

1. Dom är ful!
2. Det ser ut som att man har strumpor på sig
3. Man går "på marken"
4. Det ser ut som att man har skit långa fötter
5. Vida byxor + converse = BIG NO NO! (ser ut som baby fötter)
6. Skitiga Converse är risigt
7. Det ser ut som uteliggarskor

MEN det finns två fina saker med converse:
- Den vita färgen är fin
- Loggan är grymt snygg


Hurtbulle-Sandra

Lång å helt okej helg. Pga äckel pollen får jag jobba imorgon, men de funkar de med:) går bara till 15 så jag har ju hela dagen sen!!

För övrigt så kan jag meddela att latmasken Sandra har varit riktigt hurtig den här veckan och gått 3*1 timmes prommis totalt.. Duktigt för att vara mig;) hurtbullen minsann;)


Släppa eller ej?

När någon/någonting är intressant så kan jag INTE släppa det.
Jag vill veta allt, försöka förstå mig på och i slutändan testa själv (om det är någonting då såklart;). Däremot så kämpar jag inte lika mycket om jag tycker att det är/känns värdelöst !
Värt att tänka på ;)


Mina problem

Snart är det bara en månad kvar till vi får dricka läsk igen baby!!
Kommer garanterat firas med en Morgan å Cola (trots att det är ett safe card), å tjocka mat såklart (1/6-12)!
Synd att inte Lindi-Lind kunde hålla sig men hon får nog vara med ändå;) Det värsta är när den jäveln dricker cola i min närhet eller när man bestället mat på jobbet och får läsk med. Vafan lixom? Bubbelvatten ska det vara=) Så illa att trots att jag inte druckit läsk på så länge så frågar om ändå på "Snuskiga duken", haha!!
... Å snart blir det OP (oxå 1/6) och då ska jag sluta röka oxå... i 2 veckor

^^ Dom som lyckas vara kvar vid min sida då är mina riktiga vänner tror ja ^^ ;D


Imorgon kommer morsan och Lisa hem och jag är som sagt glad att jag slipper hämta dom på arlanda. Kan man bli bittrare när man ser brundbrända fina människor? Fan!! Som ex Puttrick som klagar på att han jobbar så pass så han inte kommer ut i solen i sommar.. Problemet med den där är att han bara behöver se solen så blir han brun (på rikigt alltså), han har nå typ av tattarblod i sig.. Brun året om, grymt orättvist!

KUL att taxi 73 redan har beställt boken då!!!


VAFAAAAAN!!!

Blir så jävla förbannad för att mitt kort inte funkar på nätet! Vare sig ja har den där säkerhetsgrejen eller inte. Har sett att boken som jag har väntat på i flera månader äntligen är ute! Det var faktiskt PehoE som hade lagt ut det på FB!! Å nu kan jag inte ta hem den!! Faaaan då!! Vad ska man göra då? Jag vill läsa den NU!! FAN FAN FAN FAN!!


" Det var en livbåt från Estonia. Han kände igen livbåtens orange kapell.
Vi är framme, tänkte Modin och såg hur Bergman och Jöran Järv började vända sig om för att komma från sittande ställning till liggande på mage.
Tre ljuskäglor åkte fram och tillbaka över Estonias sida. Ubåten saktade in. Modin såg på sin dator. De var på 55 meter och hade vraket alldeles framför sig. Ubåten hade kommit ned perfekt och nu stod hon stilla.
Han kunde se rader av fönster på sidan av vraket. Alla verkade hela. Det var svart bakom fönstren. Han såg inga döda.


Drygt femton år efter Estonias förlisning bestämmer sig den före detta underrättelseofficeren Anton Modin för att ta reda på sanningen om varför fartyget sjönk. Han ska dyka på vraket och hämta hem sin familj som legat begravda i djupet i alla dessa år. Dykförbud eller inte när rättvisa ska skipas gentemot den svenska staten får inget stå i vägen."


HELVETESJÄVLASKITFUCKINGJÄVLAÄCKLIGSKITGREJER!!

Sova kanske??

Det blir mc bitchos för hela slanten den här helgen!! Dagpass båda två å de händer INTE ofta:o de kommer sluta i krig eller kärlek, de visar sig! För övrigt fick jag tillbaka min kära hårborste idag (den har slaggat hos ange å pälle sen två veckor tillbaka), så nu försvinner risbusken från huvve;) iofs har jag klarat mig bra utan (brudar fixar;) men jag vet inte varför ja inte passat på å köpa en ny nu när Linda å Dani drivit omkring med mig på stan i TRE hela dagar i rad:o aja, gjort e gjort:D


På tal om...

Hur f*n ska man veta va de här är?? :p


Gottegrisar

Fick bort min natt nu i natt så jag är toknöjd! Orkar inte jobba så hattit längre, vill att allt ska flyta på:) istället sitter man här redan nu, men de e bättre än att jobba natt iaf;p haha!! Å på tal om ingenting... Vi vet alla att dom som jobbar på DC beckasinen är riktiga gottegrisar som tar ALLT som kommer i deras väg. Fint exempel är en chaufför som fått en chokladask för att ha hittat en kunds plånbok.. Hon ringer å frågar : - 'finns de nå choklad kvar??' (ni vill inte se de undre lagret;) tjockisar säger ja bara;p


Vilken idag:)

Sandra, Linda, Dani.. Vilken dag. Två flugor i en smäll:) blev ingen bowling men de kommer sen:p måste få fram lite vinnarskalle först;) för övrigt fick jag en utskällning av los chilenos för att dom dumma j*vlarna åker till sörby urfjäll med bussen å inte till kryddstigen.. För de första så borde man väl ta bussen som går till hemlingby å inte bomhus? å för de andra så vet väl inte ja att de inte går nån stadsbuss förbi där?? Haha, sopor;) tog ett tag innan ja fatta var dom hoppat av.. De va tydligen ett spår emellan.. Haha (ja kissar på mig)! Vid slutet av dagen passade Linda på att köpa en bröstvårtehållare (AKA bh;) -not-


Pressa!!

Tjocka på stan eller vad.. Tallrikarna säger mycket om hur vi är! Dani skrapar allt!! Tömmer tallriken till fullo, Linda slaffsar, leker med maten när hon är nöjd.. Bara jag som äter fint!!!;)


It's on!!!

Konversationen började : vad blir du om man parar dig med Sean banan?? (tycker inte om banan specc mycke för den som inte visste de)


Tidig morgon

Bilden på förra inlägget är från Lanforsen i Älvkarleby för den som undra;) lämna morsans bil där AKA skutten:o tog min pärla tillbaka, tryckte in stolen på nr 3 och drog på stereon 'här glider kingen'.... KÄRLEK!! kom iväg hemifrån vid 04 och tror ni inte att tanterna börja korka upp?? Kul för en annan, behöver nog semester ja me;) äckelväder va de oxå!! å på hemvägen stötte jag på ingen mindre än fröken Jerry oxå:x (världen e bra liten)


Var är jag??

Ensam å utlämnad.. Kissnödig å allt...


Avundsjuk? Öhh, jaaa???

Natten som kommer (kl 04,00 för att vara exakt) är jag inbokad som chaufför åt damerna som tar flyget till Hurgada..
Avvis är jag, inge snack om saken.. Men ja å Dani kunde ha suttit på samma plan så egentligen får vi skylla oss själv:p
Men nu när det börjar närma sig tycker jag att det är grymt orättvist! Förstå när damerna sitter i bilen påväg ner antingen sovandes eller skrikandes för att dom är så förväntningsfulla.. Tydligen är det 30 grader där borta idag. Och hotellet verkar inte vara fy skam det heller. Aja, dom får igen. Tack och lov slipper jag hämta dom brunbrända pepparkakorna en vecka efter (dom har redan hunnit boka tåg, Tsss).


Bitterfittan börjar lugna ner sig

Jo tack.. Jag vet att jag har varit en SK bitterfitta men Vafan!! Åkte i luven med både Bitchen å Dani idag men jag kan inte hjälpa att jag är tjej å har mina krav;) - allt ska vara när JAG vill å kan, annars får de vara!!:o Jaja. Om några dagar blir de bra igen!!! Blev en myskväll med kära Caneo som i vanlig ordning pressar godis å Inge annat... !!


YEEEEEESS!!!

Andra vinsten av typ 20 000 omgångar;)


Sista påskägget (bättre sent än aldrig)

Nu äre bara Lindas kvar (bättre sent än aldrig)! Gick väl sådär med dom andra.. Skrev ett meddelade som Helen faktiskt fatta (är duktig på att skriva kryptiska meddelanden på jobbet) som löd: fisk. För henne hör tydligen inte lilla delen av rummet där faxen står till växelrummet så jag fick plocka fram de åt henne -värdelöst- :p Danis påskägg blev uppätet av Alejandro och nu äre bara Lindas kvar ... Vet inte vad ja ska göra för roligt med förmodligen dra något som : 'jag har lämnat en present åt dig på toan'.. Haha (ja Robert Andersson, hade du sagt att du vela ha ett påskägg hade du fått ett - så funkar jag;)


Grattis Brynäs!!!

Vare någon i Gävle som låg hemma å köttsov igår (förutom jag då)?? Såg massa bilder från torget å folk har skrivit en jävla massa.. Vilket fall som helst vare väl på tiden;) å självklart firar beckasinen med tÅRta;) finns alltid en anledning!!!


Dehär med gemensamma utrymmen..

Fan va folk är äcklig egentligen.. Håller på tvättar för fullt nu innan mitt sk utvecklingssamtal!! Varför snor man städredskapen i tvättstugan? Inte som att dom e specc fräscha å så. Å inte nog med det: varför skitar man ner 'extra mycke' för de?? Blir nog en tvättmaskin hemma ändå?! Hänger ju ändå upp alla kläder i lägenheten så.. Jaja, över till nå mer intressant; har utvecklingssamtal på jobbet idag innan ja börjar.. Vet inte alls va de handlar om egentligen, sånna samtal är väl aldrig bra?:p men vi hoppas på de bästa!!


Iskall är mitt andra namn;)

Unika människor man har runt omkring sig! Försöker, men de går Inge bra:p


Saker rör på sig..

Visade sig att gavlegårdarna inte kräver mig på pengar ändå.. Kanske för att dom passa på å driva omkring här hemma, va vet jag?? En kastrull stod på diskbänken när jag kom hem tex? Dom kanske inte hitta nå annat å skopa i toan me, va vet jag? Haha. Tecken på att sängkläder, tandborste, handdukar mm ska bytas ut iaf:p för om dom va in i köket å härja när dom skulle in på toan så tar ja nog inga risker:) Jaja, man får skylla sig själv när man ger dom OK att gå in med huvudnyckel... Hmm:p lite småäckligt men men.


Bra start på min morgon?

Bra start på morgonen när INGEN tändare fungerade. -I-lands problem- ;)


Trippen till Uppsala!!

Snacka om heldag! Gick riktigt bra å dagen gick ganska fort ändå.. Kom dock iväg lite sent då Josefin, för första gången sov över..., såklart;) bra val av dag du! Gavlegårdarna ringde iaf idag och bekräftade att dom skulle komma förbi imorgon (min jävla wc duck flög när i går när ja spola) :o tydligen ska hela stolen bort å ja får stå för kostnaderna själv, sånt man får ta lixom... Tröttsamt som fan men vad ska man göra? Vv inte lika bra som pärlan men funkar ändå;) vV


Nu men ändå inte samma

Har äntligen införskaffat mig en ny telefon, iPhone 4s... Kan tänka mig att minst fem st är nöjda då dom så gärna vill spöa mig i allt som går att spöas i:p har inte avancerat så mycket än men de kommer väl:) än så länge hittar jag så många roliga saker som jag kan göra på den här mojängen ändå:D Imorgon blir det dags för studiebesök i Uppsala:) förhoppningsvis givande;)


Gissa vad:D

Skitigt på DC! Tecken på att Vladimir inte gör ett bra jobb X-D


Välkommen!

WEEEEEEI!! NU HAR DEN KOMMIT!! RITA FÖR HELA SLANTEN! HEJA HEJA HEJA!!

Cola å popcorn

Idag var det tänkt att vi skulle ta prommisen upp till ÖB för att handla diskmedel? < Man kan även kalla det en anledning till att röra på arslet=)
Sen får vi se om vi drar förbi stan så jag får köpa målarfärg och kleta i ansiktet. Hade hoppats på att det var bra väder, men ser inte så ut. Sitter med fönstret öppet på DC och fryser arslet av mig:o Och just nu sitter jag och drömmer om COLA Å POPCORN!


HLR

Torka? =)

Igår hade vi SK hjärt och lungräddning på jobbet.
Tydligen måste vi gå någon kurs samt att dom har slängt upp en hjärtstartare här på väggen.. Så VARSÅGOD! Sluta andas så kommer ja å slaskar er på käften vettja;D Var dock inte så jävla duktig för idag har jag stans största blåmärke på handen (amatörer).


För övrigt så är dockan en HAN som heter Ann.. Undrar när man ska ändra på "han" till "hen"?
Min docka är omdöpt och heter Charlie (Y)


Wierdo-fråga

Dagens fråga:

Varför är det så svårt att stava till dyslexi och dyslektiker?

Wierdo-fråga

Dagens fråga: är det en svensk 'grej' att ta foto på sin öl/drink på semestern?

JAG VILL HA GAAAAAZ!!!!


På tal om fåfänghttp://www.aftonbladet.se/nyheter/article14649892.ab


Allting började när jag var på intensivkursen i Mora och gick in på någon klädaffären och vände i dörren. Kläderna var så små så jag trodde att jag hade gått in på en barnaffären?
Så var inte fallet utan det var en XXXS tröja!
För ett tag sen skrev jag om en spinkig barbie (http://heggih.blogg.se/2011/october/spinkig-barbie.html) och nu detta?^^
När jag å Drutten var på stan för ett tag sedan gick vi in på JC för att spana lite kläder men kom därifrån tomhänt!
HAR MAN GJORT STORLEKARNA MINDRE??
S-tröjorna såg ut som barntröjor och M-tröjor såg ut som XS-S-tröjor?
Tycker inte själv att jag behöver köpa "L" men tydligen behöver jag göra det... När jag var yngre och var lite mindre fick man så gott som aldrig tag på en tröja i XS. Då fick vi SY in tröjorna.
Efter det uppmärksammade man jeans i storlek 25 (lagom för en annan hade 27 med sitt arsel) och nu finns storlek 23???? Antingen har jag inte sett det förut eller så äre nå nytt, va vet jag..
INTE OKEJ! Visserligen är jag stor om både höfter och (någorlunda) byst men jag ska fan inte behöva köpa large för det!
Inte konstigt att brudarna svälter sig? Jag vill också ha storlek 23 i jeans, men om så var fallet fick jag nog kapa mitt bäcken. Nästa blir väl ett skelett i skyltfönstret!!


Husläkare^^ Kolla va ja hitta på Fejset. Från nyårsafton i Chile 06-08 ^^
Ser nästan ut som att man har sillisar;) HAHAAA!! (Bortse från Cristians byxor - det var kallt)
Blev kortdag idag så nu ska jag iväg och agera husläkare hos Uppblåsta Barbara! < på riktigt!! Hon heter Barbara å hennes mage är uppblåst;D


Något måste vara fel...


10 år och mamma - BRA där!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14643564.ab


Hej Robert!!Tänker på dig ja;)


Humor

Till min käraste flickvän:


Det sista året har jag försökt att få älska med dig 365 gånger. Jag har lyckats 36 gånger, det vill säga ca 10% av mina försök.


Här kommer listan varför jag inte har lyckats fler gånger:

7 gånger var det för sent.

49 gånger var du för trött.

20 gånger var det för varmt.

15 gånger låtsades du sova.

22 gånger hade du ont i huvudet.

17 gånger var du rädd att väcka ungarna.

16 gånger var du för öm…

12 gånger var det fel tidpunkt i månaden.

69 gånger måste du upp tidigt dagen efter.

9 gånger var du inte på humör.

7 gånger var du för solbränd.

6 gånger måste du se den sista filmen på tv.

5 gånger ville du inte rufsa till frisyren.

3 gånger ville du inte för att grannen kunde höra oss.

9 gånger kunde din mor höra oss.

 

Av de 36 gångerna jag lyckades, var jag ändå inte nöjd för att:

 

6 gånger låg du bara där.

4 gånger bad du mig skynda mig.

7 gånger måste jag väcka dig för att säga att jag var färdig.

1 gång var jag rädd att jag hade skadat dig, för jag kände att du flyttade dig undan…

 

Till min kära pojkvän:

 

Jag tror du har blandat ihop korten lite…

Här är anledningen till att du inte fick mer än du fick:

 

5 gånger kom du hem full och försökte sätta på katten.

36 gånger kom du inte hem alls.

21 gånger kom du inte…

33 gånger kom du för fort.

19 gånger försvann ståfräset innan du fick in den.

38 gånger arbetade du övertid.

10 gånger fick du kramp i stortån.

29 gånger måste du kliva upp tidigt för att spela nätpoker.

2 gånger har du varit i slagsmål och någon sparkade dig på pungen.

4 gånger har du satt fast ’familjejuvelerna’ i blixtlåset.

3 gånger var du förkyld och näsan rann.

2 gånger hade du en sticka i fingret.

20 gånger hade du tappat lusten för att du hade tänkt på det hela dagen.

6 gånger gick det för dig på pyjamasen medan du läste porrtidningen.

98 gånger var du upptagen med att se på fotboll, baseball, m.m. på TV.

 

Och de gångerna vi hade sex tillsammans:

Grunden till att jag låg stilla var för att du bommade och försökte ha sex med lakanet.

Jag pratade inte om sprickan i ett tak, det jag sa var: “Vill du ha mig på rygg eller ta mig där bak?”

De gångerna du kände att jag rörde på mig var för att jag höll på att kvävas och försökte få luft…

 

Men bättre lycka nästa år, min älskling!


Nattens bravaderPÅSKÄGG!!


Sup dig frisk!

Igår blev jag än en gång lurad av dessa fina människor från urskogen (Skutskär/Älvkarleby) att shota vodka (jag har ju inte whiskey hemma).. Men jag tror att de hjälpte, lite iaf? Har fortfarande ont men viking som man är vänjer man sig med smärtan;) Kanske psykologiskt?
Förra gången gurgla jag för att för att jag hade ont i munnen=) (Y)


Vissa började prata om blindtarmen så jag började läsa lite om det så det kan i VÄRSTA fall vara den.
Men helvete heller att jag låter någon jävel pilla fingrarna i arslet på mig och sen blir inlagd för att dom ska operera bort den. HELL NO!

Så nu har jag bestämt att det är mensverk som går över till nästa vecka;DPS: Observera den vackra MAX-servetten i bakgrunden;)

KonståkningNu ska vi iväg och kolla på Sessan=)
Trevligt att någon i familjen kan stå på ett par skridskor iaf;D


As-trött men får inte sova!

Är trött som en knubbsäl ute i solen! Går på natten imorgon och får inte sova än! De blir alltid såhär.. Å typiskt så äre ingen som är vaken nu eller. Alla fiskar ligger och köttsover. Tycker att någon skulle ha offrat sig för mig iaf?:p mår inte bättre nu än va gjorde tidigare iaf, men nu vet jag iaf att de inte är nått som smittar så man får väl paddla sig iväg till DC beckasinen imorgon:) Vet inte vad jag ska göra för att fördriva tiden nu heller? Röra på sig är uteslutet. Film är långtråkigt...... Aja, de löser sig! Rastlös är inte bra:p

Wierdo-fråga

Dagens fråga: varför får vissa äldre män 'randigt' skägg? Typ: grått, mörkgrått osv osv.

Hemma från jobbet idag...

Igår vandrade smärtan genom kroppen men ja hoppades att den skulle försvinna till idag. Var illamående men inte mer än så. Vaknade mitt i natten och magen levde loppan.. Men ingenting där inte? Vaknar å springer fortfarande omkring som en fickniv. Mensvärk? - nej. Magsjuk? - nej. Eller ja tror inte att de e nå sånt iaf. Andra gången ja är hemma från jobbet på fyra år:( (då måste de Va NÅGONTING fel iaf). tycker synd om mig själv! Mamma tycker att jag ska kommer över till henne å dega i soffan men ja Vet inte om ja vill röra mig, aja de visar sig. Idag är de iaf -synd om sandradagen- ;)

På tal om att vara efter...

Sandra: Shit, visste du att de kostar 150kr å gå till läkarn? Värsta smyghöjningen!

-tystnad-

Linda: Du.. De va längesen de.....

Sandra: Jaha..

Linda: De gjorde dom typ förra året

Lindra-Dag

Idag blev det full rulle..
Var riktigt duktig och vaknade av klockan för första gången på flera dagar (kanske för att jag beställt en väckning? va vet jag). Gjorde 120 000 matlådor samidigt som jag tvätta och diskade -klapp på axeln-, och det blev BARA 23 par strumpor den här gången!! -Klapp en gång till-

Fick följa med Lindi-Lind på massa ärenden runt om i stan samtidigt som vi shoppa sånt som behövs så som Strumpor och Värktabletter;)

 - Dagens bästa är väl när vi står på apoteket och jag får såklart syn på "Bertil Vibrerande penisring" mfl, tror att någon grej hette Inger också?
Aja, vilket fall som helst var det riktigt intressant framför den där hyllan och jag försökte få fram lite diskussion med min kära kompanjon som stod där i bakgrunden och skämdes med nyllet rött som en körsbärstomat. MOAHAHAAA!! (Alltid roligt när andra tycker det är jobbigt - Förutom när det är MIG det handlar om.. Kommer aldrig glömma när Bitchen stod och drog i mobilerna på Media Markt när larmet gick igång.. INTE ROLIGT!! << Vet att du skrattar din jävel!)
Men vem fan döper en penisring till Bengt? Nu får ni ge er.. "Hej, jag skulle vilja köpa en Bengt!"
Grymt osexigt!Det går alltid som det går när jag umgås med Linda.. Nu vet tex kroken vid kiosken i Söderbacken att jag ska gifta mig med en gammal gubbe! << Oväntat?

Svar till dig ditt lilla pervo^^"Har du haft en rödfiskad stjärt har de andra haft röda kinder hahaha.." ^^

^^ Du vet förmodligen vilka som satt på det där mötet och vet då också att ingen av dom små pervona skulle missa en chans att piska lilla oskuldsfulla snorungen Sandra på arslet ^^ ;)


Deklarationen... ?

Grymt besviken på den där jävla deklarationen, men ja får väl va nöjd över att ja inte får nån kvarskatt:) undrar vad kyrkan använder sina pengar till? Å undrar hur många som gått ur kyrkan just på grund av att dom tar en viss procent? Aja, man får inte allt man vill ha:p åkargruppsmötet idag gick bra för övrigt... Förväntade mig en rödpiskad stjärt när jag kom därifrån men jag klarade mig;)

Wierdo-fråga

Dagens fråga:

Kan man få UVI (urinvägsinfektion) om man föder ut en för "kall" unge?

RSS 2.0