God jul då...

Blev lite julfirande idag ändå.. Från början skulle vi vara två, det slutade med att vi blev sex. Men trevligt var väl det:))
Tröck mat, kolla på Kalle å sen iväg å jobba. Jag lämnade kvar nyckeln i hopp om att någon skulle diska (?), men icke! Så diska blir väl de första ja gör imorgon ;) första gången jag jobbar kväll/natt under julafton å jag säger bara: SLUTA SUP PÅ JULAFTON!! Du har alla dagar på året, låt barnen åtminstone få EN av dom!


Urban legends.

Satt å kolla på tv för någon dags sen.. Kollade på Urban legends för att vara exakt. Där drar dom ju tre historier där man får gissa om de hänt eller inte och får sedan svaret i slutet!
Det var iaf ett par som fick barn, och det visade sig att dom var halvsyskon utan att veta om det och att dom hade samma pappa. I slutet nu så vela dom flytta till Sverige för där var det lagligt för syskon att gifta sig.. Blev tvungen å kolla på Wikipedia.. FAN VA ÄCKLIGT! Förstå om man skulle gifta sig med sin bror? Även om man inte vuxit upp tillsammans så skulle väl bara vetskapen äckla en?


Första foten...

Nu är första foten avklarad. Samma känsla som när dom skar upp de lilla lilla jacket i armen fick jag när mina händer närmande sig foten! Hua!! Dock kan ja erkänna att de gick liiiite bättre när foten väl var inkrämad... Men någon fotmassör blir jag då INTE i framtiden! Kan inte förklara känslan, de går inte! Men jag är riktigt stolt över mig själv! Fanns tyvärr inte tid att ta båda fötterna (vi var överens om 10 min per fot), så det för bli en annan gång:/
Men åter till saken så skulle jag ha slutat med min last.. Men klarade inte av det fram till nyår. Detta innebar att jag antingen skulle få 40 min ryggmassage eller ge 2*10 min fotmassage! Faaaan! Får väl försöka muta någon annan som knådar min rygg! Men nu är det gjort! Härliga lördag! ... Men egentligen förekommer inte lördagar i den här branschen.. Iaf inte 'lediga' lördagar:))


Välbehövlig helg!

Helgen är snart slut.. Vad har jag gjort? Pilla mig i naveln, varit ute i buschen och nu är jag i 'gropen' igen! Imorgon är det på med humöret å dra sig till beckasinen dåe:)
Anledningen till detta inlägg är: jag skickar jämt fel saker till fel människor! Alltid sms! Ofta beror det på att iPhone själv väljer vilken jag ska skicka till när jag fått flera meddelanden? (Antagligen den som skrev senast). För inte så länge sen skickade jag ett mms som kom heeelt fel (otippat?). Men.. Nu när Dani har flyttat så skriver vi me varann på fb i första hand, och kolla vad jag såg på bilden nedan!:o innebär de att någon i Sverige har henne inloggad på sin telefon och kollar va hon skriver till folk? HMM!


Tjaaarå!

Nu har Dani-banani åkt hem till Chile.. Eller hon åkte väl igår.. Kunde inte följa med henne till Arlanda:/ Men hon kom fram dit iaf. Har inte hört någonting mer? Men vi får väl hoppas på att hon kom fram säkert.. Och nej, jag kommer inte sitta hemma och böla, trots att folk verkar tro och tycka att jag borde göra det?
Hon kommer ju och hälsar på i sommar igen;) och för den delen så har ja hennes hemnyckel här.. ;) - spännande
Vv bild från instagram vV


Låt mig vara!!

Vidriga små människor!!


Känslan som uppstår...

Känslan som uppstår när du står i duschen med schampo i håret å du märker att vattnet blir kallare...
Sen blir strålen svagare.. Du justerar kranen i hopp om mer värme, sen inser du att vattnet är påväg att 'ta slut'.. Lagom till det är svinaktig och måste dränka dig i dessa grader. Tack, nu har vi slut på vatten å jag fryser som ett as!
GO SPARKDRÄKT GO!!


RSS 2.0