Enköping

Efter Västerås åkte jag till Enköping (Sön-Tis) för att träffa bror med "festmö";)
Denna resa gick inte heller så jävla bra då någon fått vattenplaning på E18 någonstans i höjd med Västerås och flygit av vägen eller nå likanade.
Stackars handikappade Sandra yrade omkring där i Västerås (ingen ide att ringa Linkan för hon visste väl inte vägen?). Försökte ta mig till nästa avfart som såklart också var avstängd -damn-. Men fann istället en mack där en trevlig kassör (eller va fan de nu heter) visade hur jag skulle köra på en karta. Problemet nu var bara att jag inte vet hur Västerås ser ut?!
Om han hade sagt att "det ser inte ut som en rondell, trots att det är det" eller "industriområde" eller "Coop forum" så kanske jag hade klarat mig hela vägen utan att få panik ett X antal gånger..
Sen när ligger Coop i ett industriområde där det är genomfart till ett annat industriområde som i sin tur leder till E18 som är AVSTÄNGD?
Eftersom E18 är avständ vare bara att hoppas på att man kom rätt, och det var inte som så att det var skyltat "Enköping" heller och inte nog med det så hade jag 0 (fet nolla) mottagning.
Men skam den som ger sig!! Jag kom fram!! En resa på 20 min tog 1 tim och 45 min! HEJJA!!
 
 
Hade hur mysigt som helst i Enköping iaf. Korvgrillning, glass vid vattnet, en one piece (äntligen), rosé på en varm em..
Men nu är man hemma igen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0