Semester 2012

Finstarta semestern redan i fredags (gick av på morgonen) och anledningen till att jag inte har uppdaterat beror på att appen fortfarande inte fungerar och jag VÄGRAR gå in via blogg.se för då kan ja inte lägga upp nå bilder.. Å de blir så tråkigt att läsa då (tycker jag iaf:).
 
Åkte iväg till Linkan i Västerås och - Power Meet.
Resan startade inte så jävla bra då jag promt skulle ta mig till adressen själv via min tjusiga GPS i telefonen vilket resulterade i att jag gled omkring där med finbilarna över ringvägen (näe, det var inte pinsamt, verkligen inte!!). Det var för sent att vända, så jag hade inge val...
 
 
^^ 4 människor delar på en liten lägenhet^^
Hade riktigt trevligt för övrigt, fick se lite fina bilar å ligga å skeda med Linkan i en 120säng (jag är inte välkommen att dela säng med henne nå mer då jag låg å tröck lite för mycket;).
 
 
^^Bilköerna ska vi inte tala om^^
Under den varmaste och flottigaste lördagen någonsin var vi fast i en bilkö i en timme.. Det fina var att man kunde gå bredvid bilen och röka - precis som alla andra;)
 
 
^^ Detta går emot ALLT^^
Givetvis avslutade vi den fina helgen med en tripp på NEWYORKER (favvis-affären). Dock gick vi ut i värsta spöregnet som resulterade i att vi blev plaskblöt och jag fick låna ett par skor av Linkan resten av dagen (jag vill egentligen inte lägga upp bilden, men det blev som det blev...2nr för stora) - converse/jag skäms!!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0