Våldtäktstunneln?

Det har ju varit mycket skriverier om rånen och våldtäkten/försöken i Gävle den här veckan. Tydligen är det (som alltid) fler saker som har hänt som inte blivit omnämna i tidigningarna, Bla ett en till misshandel + rån. Aja, vilket fall som helst så har det påverkad många på så sätt att man inte vill gå ensam på kvällen/natten (även jag, men det ska till mycket innan jag ändrar inställning till min egen säkerhet -tyvärr-).
Man läser ju lite om våldtäkter lite då och då, men den här omgången har fått mig att fundera över det ganska mycket.. Hade en diskussion med Dani för någon dag sen och då jag försöker förstå hur man tänker när man våldtar en annan människa (jag är ju som jag är), men de e något som en "normal" människa aldrig kommer förstå. Ja menar: En tjej som ligger å skriker, bölar, sparkar osv osv.. Å de tänder "du" på? Aja, vill inte gå in på de när man blir så jävla förbannad.
 
Kalla mig "kärring" eller vad fan du vill... Men när man var yngre så blev man irriterad på att det skulle vara "tjejernas fel" då dom bar så utmanande kläder?! Jag utgår efter den här artikeln: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15117682.ab
 
 
 
På riktigt brudar? Hon med dom sexiga conversen har ju för fan trosor på sig! Givetvis ska man få ha på sig vad man vill, spec om man vill ha UPPMÄRKSAMHET. Men det finns sjuka människor där ute.. Skillnaden på en snuskgubbe på stranden och på stan är att han på stranden sitter och snygrunkar under handduken medan han på stan tar chansen och kladdar på dig när ingen annan ser!
 
 
Våldtäktstunneln? Det står det hamntorget (busstation), så jag vet inte vad som gäller men.. ALLA vet att det där är våldtäktstunneln och det är inte första gången en tjej har blivit våldtagen där. Varför går man där över huvudtaget? Det finns tom killar som inte går där... Hur tänkte du?
Inte ens jag som prompt ska gå själv går där?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0