Paranormal activity 2

Underbart!
Höll på pissa ner mig men nedrans alltså!! Nästa gång blir de film nr 3 :DGIVET!


Underbara-Älskade

Det har gått en vecka nu Ejjan...

Tänker på dig varje dag! Det är svårast att träffa Mita. Mita som kämpar mest med att hålla tårarna inne > vilket inte går!!
Ditt andra ljus har brunnit ut men ditt kort (där du smilar och har lillkronan på huvudet från prinsesstårtan när prinsessan Estelle föddes) står kvar i luckan!
På AW'n blev Tompa förbannad för att vi inte prata om dig så som han ville att vi skulle göra, men det är svårt för man vet inte hur andra reagerar och hur det skulle bli.. Alla i Viken är vana vid att du svarar på deras radio och han berättade att dom kommer sakna din röst och ditt vanliga "natt i nufsan" :D

Luncha på Brynäs idag när Maxim säger: "Gå inte in på Facebook" .. Fattade ingenting å vela såklart veta vad han pratade om?! Då berättade han att din dödannons stod i tidningen idag!! Tårarna sprutade och jag fick se att Dicken hade lagt ut den... Kommer aldrig få se varken ditt ansikte eller din nacke nå mer...?!
På något sätt känns det som att det blev riktigt, igen.. Du såg oss alla -30 som dina barn och du ÄR vår hönsmamma. Det var alltid, Lets dance, Melodifestivalen eller nå annat trevligt vi skulle se på TV under helgkvällarna!!
Ejjan.Ejjan-Kejjan.Ejjkan-Kejkan.Anka-Karin.AC.Lisa 27 från Hofors... Hur många smeknamn ska jag ta upp? Kärt barn har många namn <3Näsan mot rutan..

Har fått reda på vilken som tryckt näsan mot min ruta å jag kräver nu att du tvättar ALLA mina fönster...
Väldigt milt straff för något så elakt! Antog att det händer i lördags morse? Aja, vilket fall... Det känns som att det finns två stycken inblandade i det hela..
Kanske rätt åt mig? Det sista meddelade jag fick av den andra misstänkta var 'ditt svin' haha!! (tål man inte Morgan ska man inte dricka;)

Nu satsar vi på att söka lyckan på öster = FIKA:D


Sov lite för länge..

Blev långt dejt med boken igår så jag råkade sova lite för länge.. Tur att man ska träffa folk som ringer utsatt tid å frågar vad man e:p haha!!
Aja, sorry!! Men kan hade lika trevligt som vanligt ut över det!!

Just nu känns det värdelöst att inte röka, precis som igår.. Känner att jag är på mitt bästa humör! Heja heja heja!!

Vv - så jävla sant, raring - vV


Kan inte sova:(

Får ta dejten istället dåE!!

Måste komma ikapp Bitchen som redan läst ut boken ^^, snart så!!


Jävla fönstertittare:o

Enda sen jag flyttade in har jag haft fönstertittare.. De är inget med det, man kan inte begära för mycket när folk är så nyfikna...

MEN! Antingen är det någon som jävlas med mig (om jag får redan på någonting får personen i fråga pisk) eller så har de gått FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR långt nu.

... Kul att man har en flottig näsa på sovrumsfönstret.. Sjuka människor, kul om jag missar å mörklägga när man lägger sig å vaknar av att någon kollar på en?! Blött i sängen säger jag!! Kanske någon som har tröttnat på att mina fönster är skitiga och gör uppror? Haha. Näsfläcken syns under blixten :o

INTE OK!!


Den ligger kvar

Ciggen ligger kvar framför tv'n och det var tydligen så pass så att inte ens morsan trodde att jag skulle håll mig, tack för den lixom!
Trenden går vidare på jobbet så nu är vi fyra stycken som slutat!! < kanske hur bra som helst, synd bara att det snart inte finns någon som man kan gå ut med:o Tss:)
För övrigt så hoppas jag på finväder nu dom närmaste dagarna när jag är ledig -tack-:DJAJAMEN!!


Alla kan se dig!

Brukar driva med alla på jobbet som TROR att dom kan driva omkring i taxibilarna utan att vi set dom... DAH!!

Kolla tillbaka va jag å Bitchen skrivit om på FB å kolla:o funkar inte!! Man kan ju knappast ljuga om var man e;) hmm... Va tycker vi om dehär??


Därför ska jag sluta umgås med de av manliga könet..

 

^^ Ung fräsch å snygg ^^ moahaha!!

Det är INTE OK att efter flera år inte veta att jag är sandrefärgad i huvve och har GRÖNA ögon.. Alltså inte brunett med bruna ögon!
INTE OK!! Men så fort någon av er får se en liten hudbit eller får reda på må smaskigt så kommer ni minsann ihåg det. INTE OK!! Någon som har missat kommentaren: "Sandra dina pattar har blivit mindre, nu får du inte gå ner nå mer i vikt" ;) ^^ as är va ni är!


Utan cigg dygn 1

.. För den som försökt sluta vet ni hur det är... Abstinensen är förjävlig! Själv tycker jag inte att jag har varit nå grinig, men stubinen har varit kortare än kortast!!
Fick höra att det underlättar om man typ går ut med dom andra som röker (vanan) osv.. Å så är det verkligen.. Vem fan sitter på arslet på beckasinen i 12 timmar lixom? INTE JAG!
Näe.. Jag är stolt över mig själv.. Än så länge iaf;)


Ont i skinkan..

Igår skulle vi ha AW, men efter dödsfallet på jobbet så valde vi att kalla det 'en kväll för att minnas'!
Många förstår nog inte hur man kan göra så... Utan att man ska sitta hemma i sin ensam och sörja! Men alla sörjer vi olika och man måste få prata om det helt enkelt!!
beskedet har tagit hårt på oss alla! När man jobbar så intensivt som vi gör så blir man närmare än man tror! <3

..............

Men jag har ju sagt att jag ska sluta röka oxå!! Så vi har skakat på att de blir idag... Fyfan!!
Inte nog med det så vakna jag med ont i skinkan å tänkte : 'Vafan! Vem har gjort vad på mig i sömnen! Vafan hände igår
Egentligen?' ... Sen insåg jag att jag hade sovit på tv-dosan;) HAHA


Ejjan!!^^ Jag använder din gula tröja idag ;)


För alltid!!

Bara vetskapen om att du är borta.. Du förstår inte!! Vi pratar om dig, grinar och har ställt fram en cola light, en skorpa och din temugg bredvid ditt ljus och foto.. Du lämnar ett stort tomrum ejjan!! Kommer aldrig glömma allt du gjort för mig och vilken underbar person du är!!

Du är underbar Lisa 27;D


Helvetes jävla äckelmorgon!!!!

...


Tio kronor rikare!!

Blev Inge solblaff men en sväng på stan ist.. En tjusig bikini som jag så fint ska använda när jag blivit tillräckligt brun:p

Kan även meddela att jag tjänat 10 kronor på att slänga mina mina gröna Mjukisbyxor idag.. (grattis till mig) > nu kan du sluts tjata:p


Men tänka sig..

Caneo är sen... GAAAH!! ;)
Holy bible!!!


SOMMAR&SOLÖnskade mig finaste vädret imorgon.. Men det verkar inte bli så.. FAN DÅ! Sällan när man är ledig, vela ju blaffa å bli bajsbrun som många andra (13 grader är inte okej).. Aja, blir väl att vi svirar omkring på nå annat då?!
I värsta fall får vi ta en mysdag å bara glida runt. Självklart skulle de ju bli finväder på torsdag också när man jobbar heeeeela dagen:o
Aja, dom har ju haft fel förut.. Hoppas på det bästa!!


Bara för att den e grym;)


Dc=dag center

Fyfan för gårdagen säger jag bara!! Insåg 'migränen' lite för sent... Tur att man kunde ligga i fosterställning i sängen i sex timmar innan man kunde somna.. Aja, idag är det bättre iaf!!

Har insett att min omkrets har minskat.. Känns inte så bra å vet inte direkt vad jag har gjort men sånt som händer.. Bara å slänga på sig ett skärp då antar jag;)

Dc beckasinen = Dag center beckasinen. Idag fick jag en riktigt fin teckning på tavlan!!


Sommartider

Känns fint när grannarna spelar 'sommartider' över hela området... Synd att inte solen va framme så man kunde få lite känsla ... (skugga)
Känner mig bakis trots jobb hela helgen.. Kanske dåligt väder på gång??


BRÖLLOP!Jag har bjudit in mig själv på bröllop i sommar.. För sån e jag;)


KUNG!!

Lycka att spela med dom på fyllan;)


Jag ska sluta röka..

Okej... Om jag inte röker från 26/5 (aw 25/5 KRÄVER) till 9/9 (min fina födelsedag) så får jag tavlan... ?? Vi skakar på det imorgon!! Tavlan e MIN, och om ja misslyckas så får du den... (vilket jag vägrar)


Jag avlider..

Rolig stank från Gävle till Älvkarleby.. Jag mår illa, jag spyr snart!!


Hej hej visdomstand!


Jo, jag vet.. Jag tjatar mycket om mina visdomständer.. Men nu är det faktiskt såhär:
Ena tanden har börjat titta upp på riktigt! Det känns inge bra.. Eftersom dom flesta som jag känner som redan fått sina visdomständer har ju fått dragit ut dom!!
Det gör inge ont, eller jo.. När jag är där med tandborsten (självklart gnuggar jag extra mycket just för att det för ont).
Fan.. Kommer väl bli som när jag hade en knöl på patten: Alla fick klämma å känna (jag visste ju inte va det var:-o) << Om någon nu vill pilla i min mun? Aja ;D


.. Säg inte för mycket nu!

Innan jag drog till jobbet idag hann jag se första halvtimmen av Uppdrag granskning.. Tyvärr kan ja inte se fortsättningen på jobbet så ja e lite lack.. Men det kanske är bra i och för sig?

"Vilka värderingar sprider muslimska ledare i svenska moskéer? Med dold kamera avslöjas råden imamerna ger till utsatta kvinnor. Alla svenska församlingar som får ta del av statens bidrag till trossamfund tar samtidigt på sig rollen att "upprätthålla och stärka samhällets grundläggande värderingar". Det betyder bland annat att samfunden ska arbeta för jämställdhet mellan män och kvinnor och att de ska motarbeta diskriminering, våld och brutalitet."


^^ Sällan de brinner till för en annan lixom:p Fråga Maxim (korsning mellan Ryssland och Irak, dock ortodoxom) vad jag tycker om allt sånt där skit.. Han e den som får mest skit å får ofta skulden för sånt som händer i arabvärlden och inom islam.. ^^ GIVET!!

Fan då!!

Svar till era fina kommentarer:
1. Jag hade dom gröna på mig när jag tog kortet å dom prickiga ligger på sängen:p
2. Femton par ut över dom jag brukar använda:o de blir lite julafton för dig oxå lindi, vare sig du vill de eller ej.. Såg tex att jag köpt dubletter i helgen;) -kul att man vet va man har gör kläder-


Varför har brudar så mycke kläder??

Idag tänkte jag ta tag i mitt sovrum SAMT mina garderober.. Har redan börjat å hittat massa fynd i form av kläder (tom me lapparna kvar) å väskor ; allra helst dess innehåll.. Va mycke smågrejer kan få minnena tillbaka:D
Väskor i alla dess storlekar och former, färger mm...
Brukar rensa EN garderob per år (är så mycke skit så man orkar inte alla), men i år blir de alla!!! Kommer nog ta några dagar dock;)

Otippat att man har tre grå-, fyra svarta- och två vita Mjukisbyxor.. Å inte nog me de FEMTON jeans som jag måste kolla igenom;) värsta julafton!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/348314/images/2012/pic_202807281.jpg" class="image">


Måste hålla mig vaken, måste hålla mig vaken...

Sällan...

Så vad ska man göra nu då?? Kanske öppna väskan å ta ut alla smutsiga trosor alt ta reda på alla påsar med nya kläder som ligger över hela hallen?? Kanske städa lite hemma??
Ingenting låter specc intressant. Måste ladda telefonen oxå men laddaren ligger på andra sidan soffan (gropen är mitt kall)!

Kanske kolla på någon film men känner inte att någon tilltalar mig:p hittade 'children of the corn' filmerna och började tänka på lindi-lind.. Dags för en skräckis kväll snart!!
Varför man kollar med henne: hon hoppar i soffan så man tror att den ska åka genom golvet (precis som jag) PLUS att hon inte sitter å gnider under filten halva filmen;)


Wierdo-fråga

Dagens fråga:
Har alla celluliter i huvudet??
Man har ju lixom sett skalliga människor som lutar huvudet mot något å får lite cellisar..

Sanningen

Såhär ser vi ut...


Morgon!!

Vill skicka en hälsning till den underbara själ som ringer och väcker mig och sen skiter i å svara när jag ringer upp en min senare... Gulliga du:o

Vad har denna dag att erbjuda dåe?
Vi hoppas på fint väder då jag ska ta mina bästa promenadsko -hmm- upp till Brynäs å sen blir det förmodligen en sväng ut till ä-by å hämta morsans bil som står där i sin ensamhet...
Å som plåster på det måste jag hålla mig vaken större delen av natten då jag går på nattpassen imorgon.... ;o HEJA HEJA!!


Snart hemma...

Så sitter man på t-centralen och väntar:) jäklar va dyr den här helgen blev lär ja säga.. Men men, som de ska vara!! Blir nudlar resten av månaden då:p fick en liten favvis vid centralen.. Ät så mycke glass du vill... TROR DU??:D


Men Hua!!

Modin har 'la mensat' ner kudden!!!


Dags att sova?

Dagen har varit kanske hur trevlig som helst!! Dunderfrulle följt av fem timmars shopping!

Slutade på bishop där bartendern gick runway för oss till slut (hur vi kom till det stadiet ska vi inte prata om). Efter att vi fnittrat åt en kines upp i hissen är det dags att gå å lägga sig.. En ny dag väntar imorgon;) godnatt!!!


Wierdo-fråga

Dagens fråga:
Kan man 'viska' på teckenspråk?

Vakna före klockan..

Har nog blivit lite av en pensioner som vaknar före klockan, men såklart var jag klarvaken kl 8 när klockan stod på 9.30.. Verkar som att det är dags för frukost nu iaf då:)

Dirty dancing i går var helt okej, och nej.. Jag var inte upp å dansade på scen:p märktes klart och tydligt att majoriteten var fruntimmer för jäklar va dom skrek när de blev lite naket på scen, haha!!


Påväg... Mot STHLM

Självklart var man ute i sista sekund som vanligt men nu är vi påväg väg iaf.. Känner mig som en säl i en sillburk! Fan va ja hatar bussar å folk som luktar starkt med parfym å skriker i telefon som att kunde skulle stått en kilometer bort..
Inte helt omöjligt att det blir tåget hem kan jag säga..!!
Allt utom sminkväskan låg i väskan liten å gullig va?;D


Bowling fre 11 Maj

Otippat att man fick storstryk i bowling idag då?
Tur att man kan bjuda på sig själv lite säger jag bara!! Fick en strike iaf, så man får väl vara nöjd för det lilla... Å självklart spelade vi me lättaste kloten!! Grattis till Linda då;)
Men bäst på hela timmen var när Linda tar sats utav bara helvete, springer, tappar/släpper klotet å fortsätter springa... Hahaha, ja dööör !! Resultatet håller vi för oss själva:p

Men på vägen hem å utanför dörren kan jag bjuda på en annan fin liten berättelse...
De kommer en brutta, ca 15 år med kort kjol, linne å 15cm klack ut springandes från trappen bredvid å skriker . 'Jessika, Jessika!! Polisen tog våra öl!! Dom kom på cykel och hällde ut alla mina öl! Jag hann dricka en av 12.. Vad ska vi göra?!' ... Moahahahaa, lite skadeglädje vill jag säga, stackarn grina nästan;D


När de inte blev som de skulle..

Fan då!

Vi hade planerat, hade pratar med alla å nu blire inte som vi tänkt.. Sällan dom ska renovera vid dåliga tidpunkter.. På riktigt: vem renoverar en lokal under sommaren??
De e väl då man hyr lokaler? Eller?? Så gör 'vi' iaf.. 'jag har glömt att sätta upp lappar' < jo, kanske på tiden att göra de?
Dom renoverar den där lokalen varje år tror ja å den e lika risig för det!!
Jaja, får se var vi befinner oss när datumet väl är här! Vägra vara hos mig iaf;) å de blir väl ingen efterluva hos morsan heller;o


Vi experimenterar

Får se hur vi ser ut i skallen imorgon;)


Dirty DancingSnart så...
Resan (tror jag är beställd?), biljetter och hotell bokad!!
Fantastiskt!


Wierdo-fråga

Dagens fråga:

Kan en blind person vara mörkrädd?

Wierdo-fråga

Dagens fråga:

Ligger det mest tyngd på arslet när man ligger ner?


Humor


Lindi-Lind sitter å spanar på lägenheter och brister: "inget badkar ser de ut som".. Moahaha! Kolla på ritningen människa.. Om den stämmer så får du med 1 1/2 toalettstol på bredden=D

För övrigt så har jag några tips till er som tycker att det är jobbigt med pollen:

1. Använd simglasögon för att slippa "rinnet" i ögonen
2. Släng ut vattenslangen och spruta vatten ut från balkongen för att blöta ner pollen-skiten innan du går ut


^^ Varsågod ^^ ;)


Förvånad?Jaja


Vad är ett värdigt jobb egentligen?

Varför verkar det vara så svårt att få jobb?
Eller är det verkligen så svårt?

Tydligen har många problem med jobb som inte är tillräckligt "värdigt" eller vad man ska säga..
McDonalds är väl ett jobb lixom? Känner många som både har och jobbar där nu! Man bygger sig upp och får meriter för varje jobb man har, däremot ser det väl inte så bra ut på ditt CV om du har varit på olika stället två veckor i taget under en lång period.
Att rensa ogräs hos Gavlegårdarna är nog inte heller så populärt men man måste ju börja någonstans, om inte annat för att bli självständig och skaffa ett sommarjobb.
Diskuterade lite på jobbet om att man resonerar: "ingen vill anställa ungdomar", men frugan som tom är knagglig på svenska fixade jobb så fort hon kom till Sverige.. Varför funkar det för henne och inte "svenska" ungdomar?
Många har frågat mig om när jag ska plugga vidare och om jag kommer jobba kvar på taxi hela livet, samt försökt att reta upp mig genom att säga "Du kommer vara kvar på det här stället hela livet, du kommer aldrig härifrån"..
Vad är ett värdig jobb egentligen? Är det en ett jobb med högskoleutbildning? Isf äre många som borde se sig om.
Undrar om det beror på lathet och för att det är så lätt att få bidrag? Känner inte så många inom "fas 3" tex, men om man läser i tidningen verkar det som att många av dom verkligen vill jobba. Men är det så för alla?
Kommer ihåg förra året när Maxim var så förbannad på sina grannar som kunde sitta ute på balkongen och stå ute på gården och grilla i solen medan han jobbade < Undrar om dom villa jobba?
En positiv grej med bidrag är iaf att man slipper stå för och tandläkekostnader själv.. Det är skattebetalarna som gör det!! -Weeei-
Eller så kanske ett värdigt jobb är ett jobb där man tjänar mycket pengar å göra så lite som möjligt.. ? Aja, ja vet inte =)


Ledig på midsommar..

Men tänka sig..
Chocken jag fick när jag kollade igenom sommarens schema (om man bortser från min fina semester då)!!
Har aldrig varit ledig en midsommar sen ja, jag vet inte när.. Det finns dagar och högtider man inte kommer undan när man jobbar på taxi som midsommar, jul och nyår..

Senaste minnet jag har från en midsommar var när vi var ute i Hillesjöstrand, dyng som fan å vi var inte myndig än.. Tror att de va precis när Ange börjat jobba på b
Bilagan.. Tss, minnen de!! :D


Bra start på morgon!!

Jag kom upp i tid och första gången på länge var jag på jobbet hela fem min innan jag börja!

Just nu sitter jag å väntar på frullen som åker runt i en taxi med förhoppningsvis trevliga å inte allt för 'bakiska' kunder:)
NRJ går för fullt då någon jävel har pillar på sladden bakom TVn:o (hittar på mycke för att skjuta fram mina 'måsten':D)

Dagen börjar iaf alltid med att jag snor Puttricks mugg å låter teet äckla i den i flera omgångar till jag diskar den innan jag går hem.. Kanske därför ingen använder den utom jag? Haha!!


Städa eller Anton Modin?

Äru bäng eller?? Inga får städa! Känns som att jag känner igen utseendet på den där konstiga karl som glider omkring utanför huset;o


God morgon baby!!


12500 i månaden för de där??

Skulle inte tro de.. Inte för att se massa fula tak över Brynäs! Men för övrigt va de väl ganska trevligt där:)


Hoppas på det bästa

Hatar samtalet.. Hatar när saker händer.. Hatar rädslan.. Hatar allt som har med det att göra..
Hatar att ringa till anhöriga.. Hatar att behövs se ambulansen..

FAAAAN!!


Gotta till 1000!


Hade trevligt igår, åkte ut till skutskär och träffade folk som jag inte sett på flera år och toklyssnade på 90tals musik för fulla muggar. Både ange och jag har ju följt brorsornas fotspår och snott deras skivor genom åren. Lagom till 666 kom igång sprutade ju tårarna, som alltid när vi e på de humöret;D

För övrigt har jag nog blivit lite sjuk sen prommisen från söder (fortfarande besviken över maten ja inte fick:o)
Nä, spela lite rumble efter 'brudtiden' med morsan å Dani å sen sova:)

Vv - bästa godiset från taxfreen och morsan vs min hand (jag fick aningen fördel med ljuset;) - vV


Inte OK


RSS 2.0