FTV

Klar hos tandläkare Sylvia för denna gång! Tack och lov för det - inga hål;))
Fick i vanlig ordning skällning då jag borstar tänderna för hårt, men vad gör det när jag inte hade nå hål?? Woop Woop!!
Jag berömde henne för hennes nya fina rum (utsikt över hela stan - i hörnet av huset). Och som tack för det berättade hon att detta var kirurgernas rum och där patienterna som behöver lustgas och div 'hänger'.. Hmm, tack för den? Det räckte väl med att jag gick på tå där inne å bad till Molgan om NOLL hål?!
Och det verkar som att mina visdomständer får sitta kvar oxå!! Woop Woop Woop!'
Detta har vi firat med fralla å te!! Haha;D


Första poliskontrollen..

Var ut till ä-by idag för att uppdatera telefonen, och givetvis börjar en mötande bil blinka åt mig (blev förbannad då jag minsann för ovanlighets skull INTE glömt helljuset på) i skutskär.. Förstod sen att det förmodligen var en poliskontroll längre fram å GIVETVIS var det så!!
Jag såg nå reflexvästar å nån jävla lampa som någon flaxa med, men ja fatta fortfarande vad jag skulle göra (jag såg sånna där tecken i körkortsboken för några år sen?). Men jag körde åt sidan iaf å SNYGGINGEN bad om körkort å sa att det var nykterhetskontroll.. Sandra får nu panik å skriker 'NYKTERHETSKONTROLL?!'. Snyggingen blev lite fundersam å frågar om jag sett ett alkolås någon gång tidigare!?
^^ otippat när man jobbar på taxi och har krav på alkolås ^^
Aja, pissnödig som en lite griskulting gled jag därifrån när jag var färdig iaf.. Habba Habba :D


För att klargöra..

Nej, jag är inte lesbisk! Jag är singel för att jag har valt att vara det jävla dumnyllen! Skaffa er nått annat å prata om istället för mitt liv!!!


Bra där.. MVG i översättning !


FTV

Jorå.. Brevet kom!

Helvetes skit!! Trodde att dom glömde bort en när man började betala för sig. Eller så kanske man är mer intressant då?:o tänker gå iaf, bara för sakens skull, jag vet att dom kommer försöka få mig att dra ut min helvetes visdomstand som växer åt helvete fel.. Men den stör inte mig och om det är så, så får jag väl va me om någon olycka, bli medvetslös och förskriva ett papper om att tandläkaren är välkommen då för utdragning... Kan ju knappast tänka mig att dom jävlarna söver mig!?
Räcker med att jag tog andra sprutan mot hepatit igår (klapp på axeln)


Stiftelsen

 
 
Den går om, och om, och om igen:D

Hej igen..

Känns lite sniket att jag inte uppdaterar då jag ser att folk fortfarande är inne och läser..
Anledningen är som tidigare sagt för att appen är så sämst!! Jag sitter ju aldrig vid datorn förutom vid jobbet och som det är nu så hinner jag knappt svara på sms när jag sitter där... Men men, vilket fall.
Har hänt ganska mycket sen sist.. Alla liv går vidare och man vet vilka människor som betyder om vi säger så (enkelt och kort).
^^ Samt att man finner fina människor där man minst anar det! << Men nu ska vi inte älta i det!

För den som inte visste det så ordnade vi en överraskningsfest för mamma när hon fyllde 50 år (eller några dagar före alltså 23/8). Hur det var att planera detta galej på två veckor kommer jag verkligen inte gå in på, men huvudsaken hon blev glad, och tack och lov fyller hon bara 50 en gång i livet!!
Allt från folk, till mat, till lekar osv osv..
Men iaf, för att komma till sak... Var förbi Los Chilenos idag för att hämta ett USB-minne med lite kort och filmklipp från kalas och JÄVLAR va roligt det är å så.. Sitter i morsans soffa, gottar mig och småler.. Finns nog ingen som kan påstå att dom hade tråkigt!!

 

 
^^ Milstolpe i livet mammalainen <3

 


Underhållning

Blev nattjobb, trots att det inte var min natt idag:o aja, tror jag blir ledig på torsdag istället?? Blir så pass så att ja varit vaken i 24h när jag kommer hem och sen är det budgivning på en lägenhet kl 10.00.. Men men, man har ju Bitchat med hjärnan förut så:)) lever på cigg, cola å te då mitt kära sällskap har åkt iväg till Arlanda för att kolla efter ev (bråk?!). Haha!!
Och jo, jag ska sluta igen.. Men för er som inte röker så förstår ni inte hit stor frestelsen är under sommaren!! För övrigt så gör jag lite nytta på jobbet och upprepar lite karta;D -klapp på axeln-


RSS 2.0